Proiectele noastre

Programe
de dezvoltare

eMAG

Future 25

Ready for any job


Future 25 este un program unic de învățare și dezvoltare accelerată a talentelor, creat cu scopul de a găsi cei mai promițători 25 de tineri, cu potenţialul de a deveni liderii de mâine. Dacă ai în jur de 25 de ani şi între 3 și 5 ani experiență profesională, Future 25 îţi va deschide noi oportunităţi de creştere. Dacă deja lucrezi la eMAG, poți să aplici pentru una dintre cele 20 de poziții disponibile. Dacă nu lucrezi la eMAG, poți să aplici pentru unul din cele 5 roluri deschise in extern, care îți asigură intrarea în program.


Pe parcursul programului vei participa la o mulţime de workshop-uri și cursuri, creative breakfast-uri şi sesiuni de învățare cu manageri de top din eMAG. De asemenea, îți vei face prieteni, te vei distra și vei putea vizita unul din cele mai mari hub-uri tehnologice din lume, San Francisco.


Află mai multe pe future25.ro și aplică acum!
Filosofia de invatare si dezvoltare

Oricine, oricand, oriunde


„Tu ce ai invatat astazi?” este o intrebare pertinenta pe care ne-o putem adresa la finalul fiecarei zi. Prin programele dedicate pe care le construim pentru colegii nostri, noi contribuim la o parte din raspuns. Cealalta parte (si cea mai mare) este in totalitate legata de dorinta de dezvoltare si experienta fiecarui membru al echipei noastre.


Vrem mereu sa fim in pas cu tehnologia si cu ce putem sa aducem in plus clientilor nostri. In acelasi timp, ne dezvoltam si noi, ca oameni, zi de zi, fie prin cursuri, fie prin invatare online sau prin faptul ca lucram impreuna.


Credem ca invatarea si dezvoltarea trebuie sa fie disponibile oricui, oriunde, in orice moment.
Academiile eMAG


Facem parte dintr-o organizatie dinamica, aflata in continua miscare, ce are inovatia drept una dintre valorile sale de baza. Vrem sa fim la curent cu ultimele informatii, trenduri si abilitati necesare din toate ariile de expertiza ale organizatiei.


Reusim sa ajungem acolo si prin programe functionale de dezvoltare construite special pentru fiecare departament din eMAG. Prin aceste programe croite pe masura fiecarui departament, ne transformam treptat in experti si mai buni pe zonele noastre de specializare.


Toate aceste initiative se intampla sub numele generic de academii, iar mai specific, Academia Tehnica, Academia de Retail, Academia de Customer Care, Academia Comerciala etc.
Programe de management


Avem o echipa puternica de lideri care lucreaza impreuna cu echipele lor la planurile noastre de crestere. Indiferent ca vorbim despre un manager la inceputul calatoriei sale sau un manager cu experienta, am construit programe dedicate de management care sa le acopere nevoile.


Astfel, oferim toate informatiile de care au nevoie, de la elementele de baza in coordonarea de oameni pana la toate acele elemente de care are nevoie un manager in activitatile de zi cu zi.