eMAG Talent Internship 2018

Supereroi,
uniți-vă!

INSCRIE-TE

Ai timp sa aplici până pe 25 Mai!

Descoperă mai multe despre eMAG
Talent Internship, ediţia 2018.

superheros

Ce trebuie să ştii

Cum devii supererou

Am pregătit misiuni în echipele noastre de Technology, Platforms, Commercial Coordination, Marketing sau Content, in București, Iași și Craiova. Alege rolul care ți se potrivește și pune-ți superputerile “la treabă”!

Află mai multe

Profil de supererou

Căutăm tineri supereroi curajosi, care își folosesc curiozitatea pentru a aduce cele mai bune soluții pentru misiunile lor.

Află mai multe

Ce oferim

Misiunea va începe pe 2 iulie și va consta în două luni pline de provocări și experiențe la finalul cărora vei învăța să îți folosești şi mai bine superputerile și vei dobândi abilităţi noi.

Află mai multe

Vino să ne cunoşti

În lunile aprilie și mai venim mai aproape de studenți prin întâlniri în care povestim despre proiectele noastre.

Află mai multe

Cum devii supererou

După ce alegi rolul pentru care vrei să aplici, pentru a finaliza procesul de aplicare, vei avea de răspuns la câteva întrebări despre studiile tale, dar și la întrebări care să îți testeze skill-urile de supererou. Dacă vei fi selectat pentru următoarea etapă, vei primi pe mail teste de personalitate și de specialitate, în funcție de rolul ales, pe care să le rezolvi.

Va urma un interviu individual sau unul de grup și, dacă totul decurge bine până în acest punct, primești oferta. Oricare ar fi răspunsul final, te vom ține la curent cu statusul aplicării tale pe tot parcursul procesului de recrutare.

Alege echipa care ți se potrivește

Commercial Wizards

Commercial Wizards

Commercial Coordination

Sunt gardienii datelor, cei care țin sub control informațiile relevante pentru prosperitatea universului eMAG.

Ninja

Brand Ninja

Marketing

Au abilitatea de a vedea de la distanță orice pericole se apropie și veghează permanent asupra brandului Fashion Days.

Mastermind

Content Masterminds

Content
Prosperity Guardians

Prosperity Guardians

Finance

Sunt cei care se asigură că universul eMAG își atinge scopul prin planificarea, auditarea, contabilizarea și controlarea tuturor activităților de business.

Ce oferim

Mentorat

Vrem să te ajutăm să înţelegi cât mai repede universul eMAG, aşa că vei avea mereu alături un mentor care să te ghideze în proiectele tale și să te ajute să-ți folosești puterile la maximum.

Aplicarea cunoștințelor

Indiferent de ce vei face, munca ta se va vedea imediat, ceea ce te va ajuta să înveți și mai mult, într-un timp foarte scurt, primind feedback constant.

Dezvoltare

Pe parcursul celor două luni vei fi implicat într-un program de training unde vei avea acces la cele mai tari resurse de învățare și îți vei perfecţiona abilitățile.

Distractie

De la începutul misiunii, vei intra în cea mai tare comunitate de supereroi, la fel ca tine, alături de care vei construi cea mai tare și distractivă experiență de Internship.

Pic02
Pic03

Profil de supererou

Student în an terminal la facultate/master

Dacă în cele două luni vei îndeplini cu succes misiunile la care vei participa, te vei putea alătura universului eMAG ca supererou cu normă întreagă (angajat full-time).

Team Player

Avem nevoie de dedicarea tuturor supereroilor, iar odată ce ni te alături, vrem să ne arăți că îți place să colaborezi și că îi susții pe colegii tăi.

Dornic de învățare

eMAG este o companie într-o continuă creștere, iar provocările apar la tot pasul. Supereroul pe care îl căutăm trebuie să fie autonom și adaptabil și să își dorească să învețe mereu și repede, pentru a face față oricărei situații.

Entuziast

Pasiunea pentru lucruri ieșite din comun este motorul supereroilor din universul eMAG, fie că sunt la început de drum sau au deja experiență. Pasiunea ar trebui să te motiveze și pe tine!

Vino să ne cunoşti

În aprilie și mai organizăm întâlniri în care să îți împărtășim din experiență noastră, să îți povestim despre tehnologiile și tool-urile cu care lucrăm și despre proiectele noastre.

Ești interesat/ă să afli mai multe?
Înscrie-te la unul dintre evenimentele din facultatea ta!

27 Aprilie - 14:00 - 16:00

Universitatea Politehnică

9 Mai - 14:00 - 16:00

Universitatea București - Mate Info