Pe 8 mai decoleaza nava spatiala spre universul eMAG. Suntem in cautare de exploratori care sa se alature full-time, pentru 2 luni (perioada 10 iulie – 7 septembrie), unuia dintre echipajele noastre: Technology, Platforms, Finance, Legal, International Development sau Marketing.


Avem 25 de locuri disponibile si doar 3 saptamani in care sa ne intregim echipele. Prinde si tu un loc pe nava! Vino si exploreaza universul eMAG!


Ce oferim?


• Mentorat

Pentru ca vrem sa te ajutam sa intelegi cat mai repede caile universului eMAG, vei avea o calauza (aka mentor) care te va ghida in proiectele tale din cele doua luni.


• Program de training

Inca de la inceput vei intra intr-un program de training unde vei afla cum sa navighezi printre planete si sa iti imbunatatesti skillurile.


• Learning by doing

Toti noii exploratori se vor alatura misiunii noastre de a mentine armonia in lumea eMAG si se vor dezvolta indeplinind sarcini diverse.


• Fun

Printre invatare si proiecte, vei avea si momente in care sa privesti stelele :), sa ii cunosti mai bine pe ceilalti exploratori si sa te distrezi alaturi de ei.

eMAG
eMAG